Oktober 2016 ::: Eros


   Imamo super novice! Ekipa Aydeen je bogatejša za še enega člana. Čisto nepričakovano.. a nismo se mogli upreti! Kot nov up za prihodnost se nam je pridružil fantastičen tricolour samček Eros - Dashing Raven Knight of the Windy Lands!

novice
Eros 4 mesece

    Eros prihaja iz vzreje moje dobre, dolgoletne prijateljice Mojce - psarna of the Windy Lands in združuje ene izmed najbolj priznanih in svetovno znanih linij! Njegova mama je uvožena iz Anglije - JCh Gemheid Light of My Life, ena izmed redkih škotskih ovčarjev, ki imajo tudi gensko zdrave oči (je CEA DNA carrier!), oče pa prihaja iz sosednje Italije in je trenutno najbolj uspešen razstavni škotski ovčar v Evropi! - čudovit Multi JCh One Extraordinary Blu di Cambiano!

novice
z lastnikom Gianpaolom Falletom :)

    Eros živi v solastništvu skupaj z mojo dobro prijateljico Anjo, doma ima za družbo še par mačjih prijateljčkov, dve odrasli psički in ostale živalice s kmetije :) hvala Anja za zaupanje, z Erosem sta krasen par! :)

  V oktobru se je naš mladenič tudi udeležil svoje prve razstave, kjer je zablestel v ringu in prejel zelo perspektivno oceno in bil najlepši mladiček v pasmi, bravo Eros! Veselim se vseh prihajajočih razstav, ki nas še čakajo :)

novice
Eros 5 mesecev
 

   2016 ::: Planirana legla


   Odločitev je sprejeta - pariti gremo v tujino! Več o naših planiranih leglih na strani mladiči Več ->

 

  28.12.2015 ::: Lynn, prazniki, novo leto


   Z Lynn smo imeli letos odlično razstavno sezono. V samo 3 razstavah v Sloveniji, je bila naša punca 3krat odlična, Prvak razreda mladih, JBOB in 2 celo BOB v konkurenci z odraslimi šampioni! Večkrat je bila tudi izbrana v ožji izbor najlepših v BISu... obenem pa še ni bila stara niti 1 leto! S temi dosežki je izpolnila vse pogoje za naslov Slovenske mladinske prvakinje v lepoti!
Super opravljeno Lynn, hvala njenim lastnikom - družini Drašler za vso pomoč in super oskrbo! Več ->

novice

Glede naših planiranih legel... 2015 defenitivno ni bilo naše leto. Po eni strani sem vesela, da ga bo kmalu konec in lahko začnemo znova, s polno mero optimizma, volje in upanja. V 2016 imamo VELIKE načrte in sem zelo navdušena, da si bom lahko prizadevala za izpolnitev le teh.

“And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.” Paulo Coelho

No, dajmo vesolje - malo pomoči. Spremljajte nas, veliko novega se obeta... :)

Vsem želimo lepe praznike in vse najboljše v novem letu! 

novice

 

 

  10.9.2015 ::: Nekaj novega


   Spomladi se je naši pisani druščini pridružila še ena črna lepotica, in sicer KRYSTALMIST EUPHORIA ali klicno Lynn, ki je k nam oziroma k Drašlerjevim prišla iz Velike Britanije. Lynn je hčerka Blaizy, psičke iz našega A legla, ki živi na Škotskem.  Več ->

novice

 

  12.9.2013 ::: En velik update

   
      Mislim, da je po par mesecih nejavljanja že kar čas, da na kratko opišem vse kar se je zgodilo v preteklih mesecih. Obiskali smo kar precej razstav in pobrali kar nekaj uspehov. Z Heaven sem se udeležila dveh razstav na Hrvaškem, kjer je bila 1xCAC in 1xR.CAC, Ben pa je bil precej bolj aktiven. Na razstavi v Hrušici maja, je bil zadnjič v razredu najmlajših in je nato junija v Umagu že začel v mladih. Po 5 razstavah, kjer je bil 5x odličen, 3x PRM je pri rosnih 9 mesecih že izpolnil vse pogoje za naziv Hrvaškega mladinskega prvaka! Zelo smo zadovoljni z našim fantom, prihodnost je svetla :)

   Star 9 mesecev:

    

      Skupaj s Heaven sta krasen duo, s katerim nadvse uživam na razstavah :)

      Ben je bil poleti tudi nekaj časa pri nas in vsi skupaj smo zelo uživali. Ker sta bili obe punci takrat ravno v času gonitve, sta imela oba fanta veliko časa za skupno druženje in zabavo in seveda imela mene na sprehodih samo zase :)

          Obiskala sta nas tudi Ero in njegova lastnica Jasmina, kar sem lahko končno izkoristila za skupno družinsko fotko :)

Aydeen Arrow of Luck - Ero, mamica Androma Katerina - Ruby and Aydeen A Touch of Heaven - Heaven

           Medtem je bila naša Amber na Finskem uspešno parjena in v sredini julija skotila 4 krasne mladičke, 1 tricolor samčka in 3 punce, 1 dark sable in 2 tricolor. Oče legla je Say Wuf Con Fuoco "Miro" in vsi mladički iz legla so glede na starše CEA clear carrier, kar me zelo veseli... Še več zdravih škotov!;)

 Tricolor samček, Veralan Ferrari, še vedno išče svoj nov, ljubeč dom. Po mojem mnenju je najboljši mladiček iz legla in bi bil čudovita pridobitev za vsako psarno :) Za več informacij kontaktirajte Katjo, Veralan Collies.

      V avgustu je moja dobra prijateljica Mojca (Collies of Windy Lands) odšla v Anglijo in sodelovala na letnem zbiranju pri psarni Wicani, Wicani Jamboree. Nažalost se zaradi drugih obveznosti sama tega dogodka nisem mogla udeležiti :( se pa drugo leto zagotovo srečamo! Mojca se je ustavila tudi pri naši Blaizy in njeni lastnici Anniti in naredila nekaj čudovitih fotografij. Naša draga Blaizy - Aydeen Ablazed Extravaganza, je sedaj v procesu treninga za psa pomočnika osebam, ki imajo težave z mobilnostjo, na kar sem zelo ponosna!

Hvala Mojca! Ne smem pozabiti, da je Aydeen show team tudi sponzoriran s strani Mojce in njenih Unique Show Leads. Gre za čudovite razstavne vrvice, odlične kvalitete, ki res poskrbijo, da kuža izstopa in zasije v razstavnem ringu!

Dodala sem nekaj novih fotografij na posamezne strani naših psov in pa seveda nove rezultate.
Naslednje leto planiramo vsaj 1 leglo in uvoz mladička iz tujine, oboje zelo zanimivih in obetavnih kombinacij. Če ste zainteresirani me kontaktirajte, iščem tudi solastnike!:)

    

  23.2.2013 ::: Ero & Ben


   
      Zopet sem obiskala Jasmino in našega Erota - Aydeen Arrow of Luck, ki postaja čudovit mladenič :)

    Benček pa pridno raste in postaja vse lepši.. takole izgleda sedaj pri 5 mesecih :)

    

  27.1.2013 ::: Pozdravljeno leto 2013!


   
        Leto 2013 smo začeli več kot odlično! Najprej sem prejela nove zdravstvene rezultate za Heaven. Več kot vesela, Heaven je MDR1 +/- in DM N/N! Naslednje na vrsti je slikanje kolkov, upam da je vse ok :)

     Naslednji zanimiv dogodek je bil prvi razstavni vikend v Sloveniji - CACIB Ljubljana - z letno Specialno razstavo za britanske ovčarske pasme. To leto smo imeli za sodnika gospoda Hugh Jonesa iz Velike Britanije.. pravega specialista za pasmo. Heaven je bila na dopoldanskih CACIBih 2x CAC in s tem zaključila Slovensko mladinsko prvaštvo! Na specialki je bila odlična 1., CAC in Klubska prvakinja 2013!
    To pa ni bil edini lep rezultat, ki smo ga prejeli čez vikend.. skupaj z Heaven je bil na specialko prijavljen tudi naš novi up za prihodnost. Ja, tako je, med Aydeenčki je nov pesjanar, kljub temu da ne živi pri nas. Doma in v solastništvu pri psarni Androma je naša nova mala zvezda, Androma Prince Caspian - ''Ben''. Je polbratec naše Ruby, imata isto mamo, čudovito CH Androma Goddess of Winter Days, njegov oče pa je krasen mlad samec najboljših angleških linij - Rossavon Moonlight Tango.
    Mali Ben je imel svoj debut na specialni razstavi in čisto očaral sodnika.. sledili so naslednji rezultati: zelo perspektivno 1, BOB Baby, BIS Baby in Reserve SUPREME BIS! Vsi smo zeli veseli in zadovoljni! Prepričana sem, da malega Bena čaka zelo svetla prihodnost in skupaj z njegovo solastnico Andrejo se bova potrudili da to omogočiva! :)

Za več informacij si oglejte Benovo stran pod Moji psi.

    

  31.12.2012 ::: Pogled nazaj...

 

     2012 je bilo krasno leto.. sicer polno vzponov in padcev, ampak življenje brez tega tako ali tako ni razgibano :) Veselim se vsega, ki nas čaka v prihodnjem letu in obenem želim tudi vsem mojim prijateljem vse lepo v 2013! Naj bo čudovito leto!

    P.S.: Nekaj novega se obeta pri Aydeen... za kak namig malce je treba malo pogledati po strani ;)

    

  31.12.2012 ::: Veliko novic...


     Ogromno novic, vendar premalo časa... se bom potrudila, da vse napišem v parih stavkih.

     Najprej sva se julija z mojo drago prijateljico Mojco odpravile na daljno Finsko! Glavni razlog za najino potovanje je bil seveda obisk najinih mladičkov- Amber (Aydeen Amber Firefly) in pa Damona (Absolute Dynamite of the Windy Lands), vendar pa sva to najino popotovanje izkoristile še za obiske nekaterih najinih prijateljev, med drugim nekaj zelo znanih Finskih psarn: Silverlady's, Carnoustie's, Windy Forest's, Veralan, Leaftribe and Dispiritos :) Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vsem za njihovo gostoljubje, prijaznost, zelo poučne ''collie pogovore'' in pa ODLIČNO HRANO, haha! :) Finska je sedaj zagotovo ena izmed mojih najljubših držav, imele smo se fantastično! Najboljši trenutek pa sem seveda doživela, ko sem ponovno videla našo Amber- je minilo že kako dobro leto odkar je odšla v novi dom:

Z mojo prelepo Amber <3

   Po tem smo imeli rahlo pavzo z razstavami, saj Heaven ni bila v razstavni kondiciji. V ring sva se vrnile oktobra, za CACIB Koper. Sodnici sta bili Jadranka Mijatović, HR in Elina Haapaniemi, FIN... in pri obeh je bila Heaven odl.2, R.CAC v vmesnih. Posebno sem vesela za krasen opis finske sodnice, saj je bila precej stroga in je dosti psov dobilo slabše ocene.

   Vmes sem ponovno obiskala Erota... še vedno je tak ljubeč veseljaček kot je bil kot mladič. Vendar na zunaj postaja že pravi odrasel samec :)

Aydeen Arrow of Luck

   Ponovili smo naše letno srečanje, tokrat z A leglom psarne Windy Lands.. Žal so se od 5 Aydeenčkov lahko srečanja udeležile le 3: Heaven, Asi in Luna. Kljub temu smo preživeli krasno sončno popoldne pri Cerkniškem jezeru, kjer so imele kužki možnost tudi zaplavat. Se ponovno srečamo drugo leto!

Aydeen Ace of Spades- Asi, Aydeen A Touch of Heaven- Heaven and Aydeen April Dream- Luna, z lastnicami:)

Luna je bila v tistem času čisto brez dlake, vendar je še vedno izgledala čudovito:

Asi pa je uživala v prinašanju palic iz jezera..

   Naša draga razvajena škotska deklica Blaize je uspešno opravila izpit za psa terapevta! Iskrene čestitke njeni lastnici Anniti (Krystalmist Collies).. obenem jima želim veliko užitkov pri skupnem delu! :)

   Zadnje krasne novice, ki sem jih prejela letos so bile od Katje in Amber.. prvi uradni zdravstveni rezultati, Amber je ED 0/0, HD A/A! Drugega tako nisem pričakovala, ampak sem zelo zelo vesela!! :)

 

  15.6.2012 ::: Novi prvaki
 

      Nekaj novičk naše Blaize s Škotske. Ne samo, da pridno obiskuje in se uči agilityja, trenira za psa terapevta ter med drugim zganja same norčije, z lastnico Annito se udeležujeta tudi razstav. Led sta že prebile na Livingstone show, kjer je bila Blaize v open razredu plasirana na 3. mesto! Čestitke punci in kar tako naprej!! :)

Aydeen Ablazed Extravaganza at Krystalmist

     Mi pa smo bili tokrat uspešni na Hrvaškem! Preživeli smo čudovit vikend v Umagu, le vreme nam je rahlo nagajalo prvi dan. Ampak kot pravijo, slab začetek, dober konec. Androma Eternal Flame- Lord je prvi dan uspešno zaključil hrvaško prvaštvo z odl. 1, CAC in CACIB! Ruby- Androma Katerina je naslednji dan prejela odl. 1, CAC, R.CACIB in ravno tako postala Hrvaška prvakinja! Aydeen A Touch of Heaven - Heaven je bila v obeh dneh 2x PRM, 2x JBOB in v nedeljo tudi BOB!! S tem je postala Hrvaška mladinska prvakinja!! Sodila sta Srečko Kukić, HR in Marija Kavčič, SLO.

Aydeen A Touch of Heaven & Androma Eternal Flame (c) Mojca Furlan

 

  1.6.2012 ::: Ko sanje postanejo resničnost
 

      Maj je bil za nas super uspešen mesec! Začelo se je s težko pričakovano svetovno razstavo psov v Salzburgu. Zelo sem se veselila, da sem lahko spet videla nekatere 'stare' prijatelje in seveda spoznala nove. Odlična družba in ogromno škotskih ovčarjev je ustvarilo čudovit vikend. Za piko na i pa je poskrbela moja mala Heaven. Dosegla je zares odličen rezultat! V razredu mladih psic, ki je bil 2. najštevilčen razred na razstavi je dosegla prvo mesto in pridobila laskavi naziv SVETOVNE MLADINSKE PRVAKINJE!!!!! Še sedaj ne morem verjeti, da se je to res zgodilo... občutek, ki se ga ne da opisati :)

    Naslednji dan na klubski razstavi je bila odlična 3. Sodila je gospa Valerie Geddes, psarna Ingledene, UK. Heaven je dobila res krasen opis, sem zelo zelo zadovoljna :)

JWW Aydeen A Touch of Heaven

     Naslednji vikend je sledila razstava pri nas, CAC Hrušica. Sodnica je bila predsednica našega kluba, ga. Lidija Okleščen. Tokrat ni 'razturala' hčerka, ampak mama. Heaven je bila odlična 1, PRM v mladih, Ruby pa odlična 1, CAC in BOB!! Sedaj sta obe punci en korak pred pridobitvijo prvaštev. Junijske razstave, prihajamo!! :)

JCH Androma Katerina- ''Ruby'' (c) Mojca Furlan

   In še nova fotografija naše Finske lepotičke, Aydeen Amber Firefly ''Amber'' :)

 

  24.4.2012 ::: Se vidimo kmalu Blaize
 

      Po enem letu je prišel čas, da smo morali reči 'zbogom' naši Blaize- Aydeen Ablazed Extravaganza.. no, ne ravno zbogom, temveč se vidimo kmalu, saj jo nameravam kar se da kmalu obiskati. Zelo jo pogrešamo! Blaize je nova pridobitev škotske psarne Krystalmist, v lasti Annite MacDonald.  Čaka jo veliko zanimivih stvari, predvsem upam, da bo odličen del Annitine ekipe terapevtskih psov! Punce, vso srečo vama želim xx

Blaize v novem domu, desno Conan :)

 

  15.4.2012 ::: CAC Barje
 

      Imeli smo se super na državni razstavi psov- CAC Barje, SLO. Kljub temu, da je cel dan deževalo so odlična družba in tudi odlični rezultati poskrbeli, da je bil to en od naših najboljših razstavnih dni. Razstavljali so se 3 Aydeenčki, sodil pa je gospod Gerard Jipping iz Nizozemske. Asi- Aydeen Ace of Spades (v solastništvu z Lidijo Lah) je bila odlična 3 v mladih, Ruby- Androma Katerina,  odlična 1, CAC v zrelih in Heaven- Aydeen A Touch of Heaven, drugič v mladih, zopet 'pobrala' vse... odlična 1, PRM, JBOB, BOB.. v ožjem izboru za BOG in Junior BOG FCI 1!!! Bravoo Heaven :)

Heaven na zmagovalnem podiju... velika hvala sodnikom!

 

  7.4.2012 ::: CAC Rijeka & Ero
 

      Novi uspehi na Hrvaškem... S Heaven, Aydeen A Touch of Heaven, sva se konec marca udeležile CAC razstave v Rijeki, sodil je gospod Carlos Saevich, UK. Prvič v razredu mladih je prejela odlično oceno, PRM, JBOB in BOB!! V BISu za sodnike nisva dovolj izstopale, ampak ''tamala'' je delala odlično in sem res zelo ponosna :)

     V začetku aprila pa sem si vzela čas, da sem obiskala našega ''edinstvenega'' Erota- Aydeen Arrow of Luck :) Vsi mladički mi ogromno pomenijo, ampak kot edini fant pa ima naš Ero pri meni posebno mesto. Zrastel je v čudovitega fanta s takim lepim nasmeškom, da se kar stopiš. Povrh vsega pa ima tako sladek karakter. Deljenje poljubčkov je obveza, energije za prinašanje igračk pa nikoli ne zmanjka. Komaj čakam, da vidim kakšen bo čez kako leto, dve, ko bo zares dozorel. Hvala družini Lambergar za ves trud in skrb, Ero uživa sto na uro.

Aydeen Arrow of Luck- ''Ero''

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE OD VSEH NAS IZ AYDEEN!! xx

 

  3.3.2012 ::: Novice iz tujine & obiski
 

      Novi rezultati s Finske... Aydeen Amber Firefly ''Amber'', prvič v razredu mladih, odlična 1, Junior winner, CQ (champion quality)! Bravo Amber, Katja & Teija! Sem zelo zelo vesela za vas! xx

   Obiskali pa smo našo lepotičko Aydeen April Dream ''Luno'', ki zelo zelo uživa s svojimi čudovitimi lastniki, družino Rupnik, v prečudoviti naravi v okolici Cerknice. Je čudovita, igriva psička, vedno vesela, maha z repkom in daje poljubčke. Zelo sem vesela, da ima tako super lastnike! Karakterji vseh mladičkov so mi izredno všeč, ne bi mogla biti bolj zadovoljna z njimi!

Aydeen April Dream - Luna

     Nato smo bili mi na vrsti za obiske... in tako smo preživeli krasno sončno dopoldne z našo Aydeen Ace of Spades ''Asi'' in njenimi dvemi pasjimi prijateljčki, Makijem & Zino. Krasno je bilo videti vse tri sestrice in mamo na kupu. Uspelo nam je narediti tudi eno skupno slikico punc.. na povodcih seveda, saj so bile brez njih stalno v pogonu in je bilo praktično misija nemogoče ustvariti kak skupni posnetek :)

Aydeen Ace of Spades - Asi, Aydeen A Touch of Heaven- Heaven, Aydeen Ablazed Extravaganza- Blaize

 

  19.1.2012 ::: Show sezona 2012, pa začnimo!

 
    Prve razstave letos za nas, zelo sem se veselila, da bom z mojimi krasnimi puncami zopet v razstavnih ringih. Kakšen začetek smo imeli! Prva, ki je imela priložnost paradirati po ringu je bila ''Blaize'', Aydeen Ablazed Extravaganza at Krystalmist, moja odštekana ''škotska'' veseljakinja :) Njeno lastnico sva zelo razveselili s čudovitim opisom sodnice in oceno zelo perspektivno 1, ''BOB puppy'' na CACIB Ljubljana I. Blaize bo še nekaj časa z nami, nato pa odide novim dogodivščinam naproti v ''rodno deželo'' škotskih ovčarjev, prelepo Škotsko, kjer bo upajmo krasen dodatek ekipi terapevtskih psov Annite MacDonald! Oglejte si spletno stran Annitine psarne, s svojimi pesjanarčki opravlja čudovito delo! http://www.krystalmist.com/

   Sestrinim uspehom je sledila moja ljubljenka ''Heaven'', Aydeen A Touch of Heaven, ki je bila zelo uspešna na Specialni razstavi za britanske ovčarske pasme v Ljubljani. Bila je zelo perspektivna 1 z fantastičnim opisom, ''BOB puppy'' in nato v zaključnem delu še BIS 2 puppy!!

   Za zaključek čudovitega vikenda pa je poskrbela naša zlata princeska ''Amber'', Aydeen Amber Firefly, ki je bila na Finskem, na mednarodni razstavi v mestu Kajaani, ''BOB puppy''!! Zelo sem vesela in zelo zelo ponosna na Amber in njeni lastnici Teijo & Katjo! Zelo se že veselim svojega obiska pri njih... kot kaže bo to kar precej kmalu!

   Punce moje, super ste, upam da pridno nadaljujete svoje uspehe :)


 

  8.12.2011 ::: Razstave v novembru

 
    Prva razstava za Heaven, CACIB Šempeter, sodnik Robin Searle ji je podal čudovit opis in oceno zelo perspektivno 1, najlepši najmlajši v pasmi. Ti razredi za mladičke so mi zelo všeč, saj so krasen ''uvod'' za mlade kužke v ''svet razstav'' in sem vedno zelo vesela, ko vidim mladiče kako uživajo v ocenjevalnih ringih brez kakšnegakoli znaka strahu ali nervoze, da se zabavajo :) Zelo sem bila ponosna na obe punci, tako Heaven kot njeno sestrico Asi (Aydeen Ace of Spades), ki je ponovila ''uspeh'' sestrice naslednji dan, pa ne zaradi rezultata, temveč zato ker sta bile sproščene in mirne v hali in  gneči ljudi ter se zelo lepo predstavile sodnikoma. Pridne punce! 

   Zelo sem navdušena nad novimi fotkami, ki sem jih prejela od Amber (Aydeen Amber Firefly). Punca se krasno razvija! Hvala Katji & Teiji za ves njun trud in skrb! xx


 

  4.11.2011 ::: Odhod Amber & srečanje A-jevčkov

 
    Prejšnji teden smo se poslovili z našo zlato punco Amber.. Odšla je v mega nov dom, daaaleč na sever! Ob tej priložnosti, bi se rada zahvalila Teiji in Katji za njuno zaupanje, obema in Amber želim ogromno ogromno uspehov, uživajte kar se da skupaj... vas kmalu obiščem!!

Amber je nova pridobitev psarn Windy Forests & Veralan na Finskem! http://www.kolumbus.fi/ukkjo/Amber.htm

    Z preostalo ''bando'' A legla in še nekaterimi prijatelji smo uživali na čudovitem sončnem jesenskem sprehodu v Lipici :) Hvala vsem, ki ste prišli za super družbo, komaj čakam da ponovimo srečanje!


 

  7.9.2011 ::: Novi razstavni uspehi

 
    Veliko se je zgodilo v teh zadnjih nekaj mesecih. Skoraj vsi naši mladički so že v svojih novih domovih in uživajo ''sto na uro'' s svojimi čudovitimi lastniki, nekateri pa bodo še nekaj časa pri nas, preden ''odletijo'' k svojim novim družinam :)

    Nabrali smo pa tudi nekaj krasnih uspehov z razstav. Po Mariboru je bila naslednja razstava na sporedu CACIB Umag, kjer je Lord pridobil svoj drugi CAC in R.CACIB, ''Noemi''- Androma Noemi Blue Ice, blue merlica ki jo ponavadi razstavljam pa je dosegla PRM, JBOB in bila spet v ožjem izboru za BIS Junior!! Po meni zelo dolgem premoru od razstav smo začeli ponovno v CAC Samoboru, kjer se je Lord odrezal več kot odlično: CAC, BOB in BOG 2!!! Zelo zelo sem ponosna :)

      Zadnja razstava do sedaj pa je bila CAC Trbovlje, prva razstava za našo malo ''Asi''- Aydeen Ace of Spades. Zelo se je lepo obnašala in si prislužila lep opisek z oceno zelo perspektivno 1. Tokrat sem razstavljala tudi Androma Lord of the Rings, ki je ''raztural'' s CAC in BOB!

  Nove pridobitve psarne, pod ''Moji psi'' ;)
 

  8.5.2011 ::: CACIB Maribor
 
  Po prvem opravljenem delu mature je bilo treba it uživat. Tokrat sva se z Lordom udeležila razstave v Mariboru (sodnik Andras Korozs, H), kjer je v razredu zrelih dobil oceno odlično 3. Razstavljala sem tudi Andrejino lepotičko Noemi (Androma Noemi Blue Ice), ki je v razredu mladih prejela oceno odlično 1, PRM ter pohvalo za krasen, sproščen karakter :) Dež nas ni pregnal, počakali sva še na BIS, kjer je bila izbrana v ožji izbor najlepših mladih psov razstave (vse pasme)!


 

  21.4.2011 ::: A leglo
 
  Pa smo jih dočakali! Ruby nas je razveselila s 7 čudovitimi mladički. V leglu je 1 samček in 6 samičk! Več->
 

  17.4.2011 ::: CAC Barje
 
   Z Lordom se po dolgem času ponovno vračava v svet razstav... prva letos je bila na vrsti CAC Barje (sodnica Lidija Okleščen, SLO) kjer sva dobila oceno odlično 1, CAC!


 

  23.3.2011 ::: Lord plemenjak, Ruby uspešno breja
 
  Ultrazvok je potrdil, da je bil naš izlet na Madžarsko uspešen.. Ruby konec aprila pričakuje mladičke! Več->

  Z Lordom sem se udeležila letošnjega vzrejnega pregleda. Dobil je oceno odlično A in je sedaj na voljo kot plemenjak kvalitetnim psičkam :)
 

  21.2.2011 ::: Pričakovano leglo
 
  Ruby je bila uspešno parjena s krasnim mladim soboljevo belim samčkom, Nyitramenti Zinedine Zidane. Pričakuje se prvo leglo! :) Več->
 

  17.12.2010 ::: Slovenska verzija

 
  Končno tudi slovenska verzija spletne strani! Upam, da boste med brskanjem našli veliko zanimivosti :)