Mladički planirani v 2018!
 

LEGLO C
jesen 2018

 z Heaven - v sable/tricolour kombinaciji
 

   CEA/PRA/KAT free, MDR1 +/-, DM N/N      
(Int CH Nyitramenti Zinedine Zidane x CH Androma Katerina)   
 

Samček je že izbran, več informacij še sledi.

Načrtovana kombinacija bo mešanica evropskih in delno tudi ameriških linij.

Za več informacij me kontakirajte, za to leglo bomo zelo veseli lastnikov, ki imajo tudi sami razstavno/vzrejne ambicije.

 

Naša prejšnja legla:

 leglo A
 leglo B

  Če vas karkoli zanima ali ste zainteresirani za nakup našega mladička, smo vam vedno na voljo za kakršnakoli vprašanja.

Zelo veseli bomo ljudi, ki bi bili pripravljeni mladiča vzeti v solastništvo z nami; včasih se zgodi priložnost, da imamo na voljo mladička, iz naše vzreje ali iz tujine, ki bi zelo koristil naši vzreji, vendar ga sami ne moremo imeti. Želimo, da imajo naši psi veliko pozornosti s strani svojih lastnikov, da živijo z njimi kot družinski člani in menimo, da s prevelikim številom psom to ni mogoče.
Vzrejamo za kvaliteto, ne kvantiteto! 
 

     

Naši mladiči so rojeni v hiši in odraščajo v kontaktu s celo družino. V tem obdobju, ko so z nami, se trudimo za čim bolj kvaliteten razvoj, da so mladički kar se da pripravljeni na nadaljnje življenje, potem ko odidejo od nas. Poleg male igralnice, kjer imajo na voljo veliko različnih igrač in ostalih rekvizitov, spoznavajo različne zvoke, podlage, spoznajo naše ostale in pa druge pse, mačke ter ostale domače živali, nove ljudi, otroke. Postavljeni so v različne situacije, privajajo se grooming mize, nege, vožnje z avtomobilom, ipd...

  

Vedno smo pripravljeni prisluhniti vašim vprašanjem ter pomagati. Za nas se skrb za našega mladička ne konča, ko ta odide od nas. Zelo veseli bomo ostati v kontaktu z bodočimi lastniki ter se vsake toliko tudi videti.
Zelo pomembno je, da se v prihodnjih nekaj mesecih, ko dobite mladička, trudite da ga kar se da dobro socializirate. Povsod ga jemljite s seboj, peljite ga s sabo v mesto, na srečanja, v bar, igrišča, železniško postajo itd. Poglejte za dobro pasjo šolo in dajte mladičku možnost, da spoznava svoje vrstnike in gradi odnos z vami... Prvi meseci v življenju psa so nadvse pomembni!

Cilj naše vzreje so psi s stabilnim, samozavestnim, odprtim in prijaznim karakterjem, brez znakov nervoze, plašnosti ali agresije, psi, ki so zdravi in seveda tudi ustrezajo opisu pasme v pasemskem standardu. Mladičkom se posvetimo maksimalno, in tudi pričakujemo od novih lastnikov, da se bodo s psi aktivno ukvarjali.

Naši mladički so veterinarsko pregledani, pregledani za dedne bolezni oči, cepljeni, čipirani, večkrat razglisteni in ustrezno socializirani. Vsi so prodani s pogodbo.